Produse

Marchize balcoane

Acest tip de marchize  se recomanda pentru ferestre si balcoane cu suprafete mici de umbrire.

Datorita designului simplu si ergonomic, marchizele pot fi pliate eliberand complet fereastra sau balconul. Ideale pentru balcoane, ferestre, magazine, hoteluri, restaurante etc.

 

Detalii tehnice:

 

Profile de rabatare: sunt din profil de aluminiu eloxat de culoare alba vopsit in camp electrostatic- elemente inoxidabile. Optional se poate vopsi si in alte culori.

Materialul este din material textil de înaltă tehnologie cu 3 straturi ce asigură protecţia împotriva radiaţiei UV, împotriva ploii, frigului şi asigură o umbră densă. Dimensiuni minime si maxime admise sunt de: 0,6 - 1,0 (m) / 5.5 - 1,5 (m).

Sistemul manual de manevrare permite plierea – desfasurarea în plan orizontal (permitând prin aceasta reglarea luminii care patrunde sub copertina) pana la plierea - desfasurarea completa a copertinei. Actionarea sistemului de pliere-desfasurare se face prin intermediul unui snur sau optional  actionare electrica,permite plierea – desfasurarea acesteia prin simpla apasare a unui buton. Actionarea electrica este realizata cu un sistem de actionare cu un motor, de curent continuu aplicat in interiorul copertinei independent de profile.

Au o eficienta energetica, protectie UV si izolatie fonica buna.

Excelente sisteme de umbra si design -marchizele asigura confortul pe timp de vara dand o nota aparte de eleganta casei dumneavoastra. Prin folosirea optima a noilor culori de panza aveti posibilitatea de a va alege un model care sa va reprezinte. Actionate manual, electric cu  (telecomanda sau intrerupator), va usureaza la maxim efortul pentru acoperire.

Lucrari : Marchize balcoane